Acties

Nicolette van Dam maakt in de 5 Uur Show een winnaar bekend!

Er worden klappers van een prijzen uitgereikt vanavond door de Nationale Postcode Loterij. Quinty Trustfull en Nicolette van Dam maken de eerste van die dag bekend in Koffietijd, daarna reikt Gaston Starreveld er een uit op de Facebook-pagina van de Postcode Loterij en ten slotte schuift Nicolette in de 5 Uur Show om dit nogmaals te doen!

Normaal gesproken wordt vandaag, 1 januari, de grootste prijs van de Nationale Postcode Loterij bekend gemaakt. Maar de PostcodeKanjer heeft de feestelijke activiteiten gecanceld wegens het coronavirus.

 

Nicolette reikt uit!

Nicolette van Dam is ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij. De presentatrice doet verslag van de goede doelen projecten die met de steun van de Postcode Loterij tot stand zijn gekomen. Daarnaast rijkt zij verschillende prijzen uit, waaronder één van de miljoenenprijzen van de PostcodeKanjer die op 1 januari eruit gaan!

 

In het televisieprogramma ‘De Weg naar 54,9 miljoen’ op 1 januari 2021 om 20.00u bij RTL 4 maakt Martijn Krabbé heel veel postcodes bekend die in de prijzen vallen. Bovendien wordt van 2 t/m 6 januari dagelijks in RTL Boulevard nog een winnende postcode bekendgemaakt waar 1 miljoen euro is te verdelen. Wie zal deze fantastische prijs winnen? Eén van de winnaars wordt vanmiddag in de show bekend gemaakt. Wat zou jij doen met een miljoen?