Astrologie heeft het astro-tv imago van zich afgeschud. Steeds meer mensen lijken hun vlucht te nemen in bovennatuurlijke krachten. Vooral millenials en Gen-Z verdiepen zich in de stand van de maan, de sterren en de planeten. Waar komt deze interesse vandaag en heeft corona hier ook invloed op? Moonsisters Lieke en Jetteke van Lexmond beantwoorden in de uitzending al onze vragen én hebben een leuke winactie voor ons in petto.

Win de kalender van moonsisters Lieke en Jetteke!

 

Lieke en Jetteke hebben hun Moon Calendar volledig omrand met bladgoud, want ze wensen je veel dagen met ‘gouden randen’. De kracht van de Maan is voor iedereen duidelijk te zien in eb en vloed.
Een natuurverschijnsel veroorzaakt door de magnetische kracht van de Maan. De mens bestaat voor minimaal 55 tot 65 procent uit water, dus heeft de Maan, het ultieme vrouwelijke hemellichaam, ook enorm veel invloed op ons. Zo stellen de zussen.

 

Volgens Lieke en Jetteke kun je beter een voedend masker nemen bij Wassende Maan en een detox bij Afnemende Maan. Je leest waarom je de beste presentaties geeft bij onder andere de Maan in Boogschutter, je financiën het beste op orde krijgt bij de Maan in Maagd en je carrière een vlucht kan nemen als de Maan in Steenbok staat. Betaal je veel geld voor een cellulite behandeling? Doe hem dan alsjeblieft bij Afnemende maan. Een scheurkalender vol dit soort (geestige) tips over gunstige momenten, heerlijke quotes, recepten en kennis over de kruiden in de natuur.

 

Winnen? Vul dan onderstaande gegevens in! 

Initialen*
Voornaam*
Achternaam*
Motivatie*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij. Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN