Uitgelichte gast

Monic Hendrickx liep stage in het Erasmus MC

De coronacrisis haalt naast alle narigheid ook het goede in de mens naar boven. Nederlanders zetten zich massaal in om anderen een handje te helpen. Ook Monic Hendrickx, Richard Groenendijk, Isa Hoes en Olcay Gulsen steken hun handen uit de mouwen. Voor het programma 'BN'ers in het ziekenhuis' gingen zij als stagiair aan de slag.

Monic Hendrickx is een Nederlandse actrice en televisiepresentatrice. Ze won vier Gouden Kalveren en diverse andere Nederlandse en buitenlandse onderscheidingen, onder meer voor de titelrollen in de films 'De Poolse bruid en Nynke', en voor de hoofdrollen in 'Het zuiden' en de televisieserie 'Penoza'. Daarnaast is ze nu ook te zien in het programma 'BN'ers in het ziekenhuis' waar ze stage liep in het Erasmus MC in Rotterdam.

 

BN'ers in het ziekenhuis

In 'BN-ers in het ziekenhuis' gaan de vier bekende Nederlanders de uitdaging van hun leven aan. Ze gaan, na een spoedcursus, als stagiaires aan de slag in het Erasmus MC in Rotterdam. Daar ervaren ze hoe zwaar én bijzonder het werken in de zorg is.  Hoe gaan ze om met de emoties die erbij komen kijken? En zijn ze uit het juiste hout gesneden voor dit vak? Dat zal blijken op de verschillende afdelingen waar ze stage lopen.

 

Monic is vanmiddag bij ons in de show en vertelt hoe zij de periode als stagiaire heeft beleefd. 

 

Kijk mee, om 17.00 uur op SBS 6!