In de show

Back to the 80's' met Jennie en Jeroen

Prince, David Bowie, Michael Jackson en Madonna: we kunnen er geen genoeg van krijgen! En daar spelen muzikale helden als Dua Lipa en The Weeknd flink op in. Want de swingende sounds uit de 80's maken een flinke come back.

Deze week horen we de ouwe gouwe nummers terug op Radio 10, tijdens de week van de '80s. Waarom is muziek uit die periode nog steeds zo populair? We bespreken het met dj Jeroen Nieuwenhuize. En zangeres Jennie Lena laat er, met haar prachtige stem, een paar horen.

 

Onze gasten

Jennie Lena

Jennie Lena is soulzangeres. Ze brak door bij het grote publiek na haar auditie bij The Voice, waar ze het liedje 'Who's Lovin' You' van the Jackson 5 zong. De auditie werd online maar liefst 52 miljoen keer bekeken. Ze covert regelmatig nummers van Michael Jackson. Wat hem nou zo goed maakt volgens Jennie? Dat zie je in de show van vanmiddag!

 

Jeroen Nieuwenhuize

Jeroen Nieuwenhuize is een Nederlandse radio-dj en stemacteur. Zo heeft hij onder andere gewerkt bij Radio 538, Radio Veronica en Radio 10. Ook presenteerde hij verschillende programma's op TMF en was hij de voice over bij de talentenjacht X-Factor. Zijn favoriete 80's nummer? ,,Off the Wall van Michael Jackson. Omdat hij daar voor het eerst de échte Michael sound creëerde die later het album Thriller opleverde."