In de show

De lichten uit tijdens WWF 'Earth Hour'

Zaterdag 27 maart organiseert het WWF wereldwijd: 'Earth Hour'. Het doel is om overal ter wereld om 20:30 uur een uur lang het licht uit te doen om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op onze planeet. Er komt een speciale livestream 'EarthHour LIVE' waarin optredens, inspirerende verhalen en entertainment te zien is.

Earth Hour

Elk jaar organiseert het WWF in het laatste weekend van maart 'Earth Hour'. Het evenement start in de Stille Zuidzee (Stille Oceaan) en gaat als een 'golf' over de aardbol. Miljoenen mensen, gemeenten en bedrijven in meer dan 184 landen over de hele wereld doen ieder jaar mee aan deze actie. 

 

Dit jaar is het alweer de vijftiende editie in Nederland. De livestream begint om 20:15 uur en duurt tot 21:45 uur. Om 20:30 gaat het licht uit waardoor de livestream een uur als audiostream wordt uitgezonden. Meerdere bekende Nederlanders werken mee aan deze actie onder anderen: Danny Vera, Armin van Buuren, Humberto Tan, André Kuipers, Amara Onwuka en Martijn Fischer. Het wordt een avond vol entertainment met muziek, inspirenende verhalen en dilemma's. 

 

In de show

Zanger en acteur Martijn Fischer is dus een van de vele bekende Nederlanders die morgen aan de actie meewerkt. Hij treedt dan op met zijn nieuwe nummer 'Wat maakt het nou uit'. Maar eerst is hij vanmiddag bij ons te gast. Hij vertelt wat een uurtje, wereldwijd, het licht uit doen oplevert voor de natuur! 

 

Kijken dus! 17.0 uur op SBS 6.