Uitgelichte gast

Daphne Deckers neemt ons mee op reis door Nederland

Daphne Deckers is columnist, presentatrice en schrijfster van meer dan twintig boeken, waarvan er inmiddels 1,3 miljoen zijn verkocht. Begin maart kwam haar boek ‘Uitwaaien’ uit. Over rust vinden in deze onrustige tijd. Ze neemt ons mee op reis door Nederland. Op aanstekelijke wijze vertelt Daphne over allerlei zaken die volgens haar typisch Nederlands zijn.

Een inspirerende reis

'Uitwaaien' is een geïllustreerd feelgoodboek waarin Daphne ons meeneemt op een inspirerende reis door Nederland. Ze vertelt over allerlei zaken die typisch Nederlands zijn: van een verjaardagskalender op het toilet tot bitterballen bij de borrel. 'Uitwaaien' beschrijft de unieke schoonheid van onze bossen en stranden en het internationale succes van Dutch design. In een boek vol met persoonlijke verhalen vertelt Daphne hoe je rust kunt vinden in deze onrustige tijd en waarom Nederland kan bogen op de meest gelukkige kinderen ter wereld.

 

In de show 

Daphne Deckers is vanmiddag bij ons te gast en vertelt meer over haar boek 'Uitwaaien'. Wat is haar favoriete plek om uit te waaien? En welke plekken in Nederland moeten we echt nog een keer ontdekken?