Uitgelicht onderwerp

Linda maakt elke dag een handstand

Elke dag de handstand maken om even helemaal tot rust te komen: Linda Winkel (38) doet het en neemt anderen graag mee op handstandreis. Ze is namelijk handstandcoach voor volwassenen waarin ze het spelen van vroeger als kind, herontdekken.

Linda doet elke dag een handstand.

Het klinkt grappig en als een leuke sportoefening voor kinderen, maar Linda weet hoe goed en gezond het maken van handstanden voor je kan zijn. Als kind kon Linda geen genoeg krijgen van buitenspelen, koprollen, radslagen en handstanden. Maar als tiener zijnde verloor ze het spelen uit het oog. Nu wil ze met het maken van een handstand aan mensen laten zien hoe leuk het voor volwassenen is om te blijven spelen en proberen, net zoals we vroeger deden.Sinds een aantal jaar is zij dan ook handstand coach voor volwassenen.

 

Ze probeert te laten zien dat je met het maken van een handstand spelenderwijs in beweging kan zijn en dat je balans kan vinden op mentaal en fysiek gebied.

 

In de show

Linda is zometeen bij ons te gast en vertelt alles over de mentale en fysieke voordelen van het maken van een handstand. Wil jij nou ook alle voordelen ervaren? Klik dan hier! Linda biedt namelijk online cursussen, workshops en trainingen aan.