In de show

Patricia van Haastrecht maakt indruk met nieuwe single

Patricia van Haastrecht, oud-finalist van The Voice of Holland, maakte afgelopen zaterdag bij het programma 'We Want More' een verpletterende indruk met haar nieuwe single "You Make Me Feel Stronger". Aankomend weekend staat ze in de halve finale.

Patricia (1989) is een Nederlandse musicalactrice en zangeres. In het seizoen 2018–2019 bereikte ze de finale van 'The voice of Holland' en ging er met de 2e plek vandoor. Patricia werd geroemd vanwege haar geweldige verschijning, zangstem en -kwaliteiten. Op 10 mei 2019 gaf ze dan ook haar eerste concert met haar eigen band in TivoliVredenburg in Utrecht. 

 

Daarnaast speelde ze in de musicals 'Vals', 'Mamma Mia' èn was ze vocalist bij diverse tv-programma's. Nu komt daar haar deelname aan 'We Want More' bij. 

 

Het programma

'We Want More' is een Nederlandse talentenjacht die sinds juni 2020 uitgezonden wordt door televisiezender SBS6. De kandidaten doen auditie voor een vijfkoppige jury. Wanneer een jurylid een kandidaat goed genoeg vindt om door te gaan drukt hij of zij op de knop waardoor op zijn desk de tekst "I want more" verschijnt. Als een jurylid zich tijdens het optreden bedenkt mag die zijn of haar stem terug trekken door wederom op de knop te drukken, de tekst "I want more" verdwijnt dan weer van het scherm. De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met 100.000 euro. Britt Dekker en Thomas van der Vlugt presenteren de talentenjacht

 

In de show

Vanmiddag is Patricia bij ons te gast en vertelt ze over haar deelname èn zingt ze bij ons in de show, live, haar nieuwe single 'You Make Me Feel Stronger'.

 

Foto: William Rutten