In de show

Nederlandse inzendingen Songfestival brengen uniek concert!

Een swingende theateravond met de grootste hits van bijna 64 jaar Eurovisie Songfestival: dat is We Love Songfestival! Van de Troubadour tot Arcade en Euphoria tot Waterloo, alles komt voorbij. Volgende week dinsdag mogen 100 gelukkigen het testevenement in Baarn bijwonen. Wij praten erover met Marlayne Sahupala en Esther Hart!

Marlayne Sahupala (One Good Reason – 1999), Esther Hart (One More Night – 2003), Franklin Brown (De Eerste Keer – 1996) en Mandy Huydts (Alles Heeft Een Ritme – 1986) brengen samen met Junior Songfestival presentator Buddy Vedder op vrijdag 21 mei om 20:00 uur een groots concert genaamd ‘We Love Songfestival’!

 

Samen met de live band zingen zij de grootste hits van bijna 64 jaar Eurovisie Songfestival. Van De Troubadour tot Arcade, van Volare tot Ein Bisschen Frieden en van Euphoria tot Waterloo.  Naast het meezingen en meedansen kunnen de kijkers van de livestream ook meespelen met de We Love Songfestival Quiz! In deze interactieve quiz worden de kijkers uitgedaagd hun Songfestivalkennis paraat te hebben, om zo een mooie prijs te winnen. Met uitdagende en muzikale vragen zorgen Marlayne en Koos voor de echte Songfestivalsfeer in elke huiskamer.  

 

De livestream biedt dé kans om helemaal in de Songfestival stemming te komen voor de grote finale op de volgende dag!  Tickets voor deze livestream zijn via Ticketpoint te koop!