In de show

Máxima, Meer dan Majesteit

Al jarenlang is koningin Máxima het populairste lid van het Nederlandse koningshuis. Maar hoe goed kennen we de koningin nu echt? Volgens royaltyjournalist Rick Evers is Máxima is meer dan de vrouw van koning Willem-Alexander, en meer dan een koningin in prachtige jurken en met opvallende hoeden. En Rick kan het weten, want hij volgde haar een jaar lang van heel nabij.

Op basis van exclusieve gesprekken met de koningin en de mensen om haar heen schetst Rick een onthullend portret. Máxima blijkt een workaholic die met haar werk zo veel mogelijk mensen wil bereiken, inspireren en motiveren. Tegelijkertijd is ze betrokken bij de grote lijnen én de kleinste details van het koningschap van haar man. Voortdurend balanceert ze tussen haar werk als koningin en haar taken als moeder van drie dochters. Zó dicht bij Máxima kwamen we nog nooit.

 

In de show

Rick is journalist, auteur en Koninklijk Huis-deskundige voor onder meer publieke en commerciële omroepen en het magazine 'Royalty'Hij schreef het boek 'Máxima, Meer dan Majesteit' over het werk van de koningin. Vanmiddag is hij bij ons te gast en vertelt ondermeer over wat Máxima zo succesvol en enorm populair maakt.