Uitgelichte gast

Nieuwe muziek van Robin Zijlstra

Robin Zijlstra werd bekend door zijn deelname aan Idols in 2004 en daarna met zijn rol als Milan in GTST. In 2012 bracht hij zijn eerste single uit, maar daarna bleef het stil. Na een jarenlange radiostilte is hij nu terug met nieuwe, Nederlandstalige muziek.

Robin Zijlstra werd bekend na zijn deelname aan Idols in 2004. Tot iedereens verbazing moest hij in de 2e liveshow het programma al verlaten. In 2007 speelde Robin een jaar lang de rol van Milan in de serie 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Hierna heeft hij nog meegewerkt aan een aantal kleine commercials en was hij werkzaam bij de kinderopvang. In 2012 kwam zijn eerste single 'Reality' uit en snel daarna volgde 'You Cry'. Zijn leven liep op rolletjes, maar toch volgde er een radiostilte. Robin kreeg kinderen, ging trouwen en had even geen zin in alle media.

 

'De mooiste van de twee'

Nu is hij terug met nieuwe muziek. In de zomer van 2020 kwam de zanger in contact met pianist/componist Maarten de Krosse. Samen kwamen ze tot de conclusie dat ze pure liedjes wilden maken. En vooral: Nederlandstalig. In zijn nieuwe single 'De mooiste van de twee' leren we Robin echt kennen.

 

Robin is vanmiddag bij ons te gast en vertelt over de samenwerking met Maarten de Krosse én zingt zijn nieuw single!

 

Kijken dus! 17.00 op SBS 6!