In de show

Koningsdag 2021: een digitale vrijmarkt

Helaas is Koningsdag ook dit jaar anders dan de voorgaande jaren. Gezinnen kunnen niet langs de kleedjes op de traditionele markt struinen en kinderen kunnen geen extra zakcentje verdienen. Omdat samenkomen op Koningsdag niet mogelijk is, willen wij de traditie toch een beetje in stand houden en mensen een mogelijkheid bieden om met elkaar in contact te komen. Daarom organiseert Nextdoor, in samenwerking met de 5 Uur Show, de grootste lokale digitale kleedjesmarkt van Nederland!

Hoe meld je je aan?

Via de buurtapp Nextdoor kun je je aanmelden voor de Digitale Kleedjesmarkt om zo de ouderwetse gezelligheid van de vrijmarkt in huis te halen. Je kunt je aansluiten bij de kleedjesmarkt-groep in jouw gemeente en op deze manier corona proof de leukste snuisterijen op de kop tikken, of er natuurlijk vanaf komen. Met meer dan 12.000 kleedjes vorig jaar belooft ook dit jaar een gezellige boel te worden.  

 

De digitale kleedjesmarkt van iedere gemeente is te vinden onder de groepsnaam: Digitale Kleedjesmarkt + Gemeente.

 

Deel jouw ervaring met ons!

En ook de 5 Uur Show heeft voor en tijdens de uitzending een eigen kleedje, waar je spulletjes kunt vinden van onder andere Karin Bloemen, Jelte van der Goot en natuurlijk onze Roos. Met ons kleedje doen wij het wel net iets anders: we maken er namelijk een heuse ruilmarkt van! Ruil-expert Mike de Voogd schuift bij ons kleedje aan om te laten zien dat je door een klein voorwerp slim te ruilen, kan eindigen met spullen van grote waarde. Je vindt ons kleedje via onderstaande link: https://nextdoor.nl/5uurshow 

 

Lijkt het je nou leuk om op Koningsdag in onze uitzending meer te vertellen over jouw digitale kleedje, dan kun je je via deze link aanmelden: https://nextdoor.nl/kleedjesmarkt. En wie weet horen we jouw ervaring terug op de buis!