Fragmenten

'Do Better' van Celine Rae: 'Wees trots op wie je bent'

Als kind werd Celine Rae (25) uit Uden jarenlang gepest. Ze ging daarvoor in therapie en kwam er uiteindelijk sterker uit. Nu laat ze de pesters een poepie ruiken met haar succesvolle single 'Do Better'!

'Do Better'

Celine rae is zangeres en studeert binnenkort af aan het Conservatorium als docent muziek. Op dit moment geeft ze al les op het vmbo bij het Udens College. Toen Celine zelf op de middelbare school zat werd ze van haar elfde tot haar veertiende erg gepest. Ze zeiden dat ze te dik was en dat ze niet kon zingen. Hiervoor heeft ze jarenlang therapie gevolgd.

 

Met haar pop dance single 'Do Better' hoopt Celine dat ze een voorbeeld is voor andere jongeren die gepest worden. Het nummer is geen zwaar en triest nummer, maar juist hoopvol. De boodschap die ze wil overbrengen: wees trots op wie je bent. 

 

In de show

Celine Rae is vanmiddag bij ons in de 5 Uur Show en vertelt over haar pestverleden en de boodschap die ze met haar nieuwe single wil overbrengen. Daarnaast zingt ze 'Do Better' live bij ons in de studio.

 

Kijken dus! Stipt 17.00 uur op SBS 6!