Zo maak je een einde aan je coronakapsel!

Sylvia Wenselaars is al tien jaar kapster, maar kan door de lockdown helaas niet aan het werk. Toch helpt ze jou uit de brand en heeft dé tips om een einde te maken aan je coronakapsel! Da's effe mooi meegenomen.

De kappers moeten tot 2 maart dichtblijven en dat is een flinke klap voor kapster Sylvia Wenselaars. Direct na het nieuws heeft ze de vaste klanten van House of Hair&Beauty in Gilze wederom moeten afbellen. 

 

Kappersbranche

Een van haar klanten zei dat het niet meer nodig was, ze had zelf een thuiskapper gevonden. Toch probeert de kapster er het beste van te maken. Dit doet ze door online masterclasses te geven. Maar dit initiatief wordt niet altijd gewaardeerd vanuit de kappersbranche. Het wordt door sommigen zelfs gezien als broodroof. En dat is wat Sylvia precies niét wil. Daarom wil ze benadrukken: ,,Zodra de kappers weer opengaan, ga dan direct langs de favoriete kapper!" 

 

Masterclass

Is je haar nu echt totaal ontploft en heb je meer tips nodig? Dan ben je bij de masterclas van Sylvia bij het juiste adres. Klik hier voor meer informatie.